Signe og Mads i Bolivia
 
 


Menu

Kontakt

Fællesbreve

Fotoalbum

Links

Gæstebog

Startside » Links
Quahwa.dk
Quahwa.dk er en web-butik, som forhandler kaffe og kaffeartikler af høj kvalitet. Hos Quahwa.dk kan du på mange produkter finde Danmarks laveste priser - der gives prisgaranti på flere af deres produkter.
En butik der bestemt er et besøg værd!          

IMCC Uland
IMCC Uland er organisationen, som vi er ansat af. IMCC Uland har tillige et lignende projekt i Tumu, Ghana og et projekt mere i Azurduy, Bolivia. Læs mere ved at klikke på dette link.

BK 77
BK77 er den badmintonklub, vi begge er tilknyttet. En klub, med en meget seriøs træning, og hvor det sociale fællesskab efter hhv. træning og holdkampe tillige er yderst værdsat. Klik ind på BK´s hjemmeside - måske er det en klub for dig!

www.gregers.svanenet.dk
I den første periode i Bolivia, skal vi arbejde og bo under samme tag med Sarah og Gregers. To helt fantastisk mennesker, som vi glæder os meget til at lære bedre at kende og arbejde sammen med. Dette er et link til deres personlige hjemmeside.

www.Sanlucas.dk
I den anden og sidste periode i Bolivia skal vi være sammen med Susanne og Kristian. Vi var så heldige at blive udtaget sammen. Uafhængigt af hinanden brændte vi alle 4 for at komme af sted. Susanne og Kristian ønskede at komme til Ghana, og vi ønskede faktisk at arbejde på det andet projekt, der er i Bolivia. Skæbnen smilede til os, og vi er utrolig glade for at skulle af sted med Susanne og Kristian, som vi efterhånden har kendt i en del år. Dette er et link til deres hjemmeside.

www.nielsogannesofie.dk
Niels og Anne Sofie er to IMCC-kolleger som blev udsendt til Bolivia samtidig med os. De arbejder på IMCC's søsterprojekt i Azurduy. Azurduy er nabokommune til San Lucas. I luftlinje er der således meget kort til Azurduy. I transporttid er sagen imidlertid en anden. De to kommuner adskilles af to bjergrygge og en stor flod. I bil tager det derfor ca. 15 timer at komme fra San Lucas til Azurduy.
Kig ind på siden og få endnu flere historier og billeder fra Bolivia.

www.krat-holt.dk/rieogolehenrik
Rie og Ole-Henrik er ligeledes to IMCC ansatte som arbejder i Azurduy. De er de sidste to IMCC udsendte i denne del af Bolivia. De skal derfor lukke projektet ned. Læs på deres hjemmeside hvordan det går med arbejde, ferier m.m.Quahwa.dk

IMCC uland

Bk 77

gregers.svanenet.dk

sanlucas.dk

nielsogannesofie.dk

rieogolehenrik